Sztárok

Zsidró Tamás mellett jó dolga lesz Várkonyi Andreának, de egyvalamire nagyon kell figyelnie

A sztárfodrász főz, mos, takarít, de egy dolog kiveri nála a biztosítékot.

Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás január végén ugyanolyan fotót posztoltak a közösségi oldalukra, ezzel árulták el, hogy összejöttek. Napokon belül egyre több részlet látott napvilágot a kapcsolatukról, végül a pár is megerősítette a hírt.

Részletekről azóta sem nyilatkoznak, de a Bors most arról faggatta a sztárfodrászt, milyen vele az élet, így az is kiderült, Andrea mire számíthat mellette.

Zsidró Tamás elárulta, hogy általában megtervezi a napjait, és kínosan ügyel arra, hogy mindenhová időben, pontosan odaérjen.

Volt már dolga olyan nővel, aki ezt nem vette figyelembe: addig tollászkodott, hogy látszott, nem fog elkészülni, ezért Zsidró nevelő szándékkal otthagyta, és egyedül ment a találkozóra.

„A cihelődős nőket egészen egyszerűen nem bírom. Azokat, akik nem tartják tiszteletben az időmet, és állandóan várni kell rájuk” –

– mondta a lapnak a háromgyerekes Zsidró Tamás.

Ezt leszámítva viszont – saját bevallása szerint – nincsenek háklijai, „tök jámbor csávónak” és „ultra apukának” tartja magát, akivel nem nehéz együtt élni. Főz, mos, takarít, és ezeket nem adja senkinek parancsba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top