Sztárok

Újra rátalált a szerelem Liu Shaolin Sándorra

Az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó és szerelme nem titkolják tovább kapcsolatukat.

Újra foglalt Liu Shaolin Sándor szíve. Az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó tavaly májusban szakított korábbi szerelmével, Péterffy Lili énekesnővel. A januári M4 Sport Év Sportolója Gáláján kiderült, a sportolóra újra rátalált a szerelem. Az olimpikon az eseményen mutatkozott először kedvesével, Reginával, aki egy közismert ruházati cégnél dolgozik.

Liu Shaolin Sándor a debreceni Főnix Csarnokban zajló rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon szerzett aranyérmet (Fotó: Hunskate/Liu Shaolin Facebook)

A szerelmesek már nem titkolják a kapcsolatukat, a gálán kézen fogva fotózkodtak, és egymás bejegyzéseit is rendszeresen szívecskével kommentelik a közösségi médiában. 

A Blikk fotót közölt a fiatal párosról, és megkereste a sportoló menedzsmentjét is, ott azonban nem kívántak nyilatkozni a kapcsolatról. Liu Shaolin Sándor most éppen márciusi világbajnokságra készül, amelyet Szöulban rendeznek majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top