Sztárok

Legnagyobb félelmével néz szembe Rúzsa Magdi: „Repülni fogok, méghozzá jó nagyot”

Rúzsa Magdi nyolc méteres magasságba emelkedve is énekel majd, legyőzve ezzel tériszonyát.

Elképesztő show-ra számíthatnak azok, akik ellátogatnak Rúzsa Magdi Aréna-koncertjére. Az énekesnő nagyon örül, hogy két egymást követő napon is színpadra léphet majd. Bár nem először fordul elő, hogy dupláz az Arénában, most azt is elárulta, mi az oka, hogy kezdetben mindig csak egy koncertidőpontot tűznek ki.

„Bele van kalkulálva, hogy a következő napot is meghirdetjük, hiszen ez már a harmadik duplázásom az Arénában. Viszont babonás vagyok, még ha le van foglalva az a dátum, akkor sem merem addig kimondani, amíg az nincs meg, nincs megtöltve. Ha úgy alakulna, hogy nem jön össze két ház, egyszerűbb lemondani a másik időpontot, mint egyből meghirdetni és utána azt nézni, hogy mennyien vannak. Szerencsére nem az utóbbiról van szó” – árulta el a Sláger FM-en Rúzsa Magdi, aki legnagyobb félelmével is szembenéz a koncerten.

Fotó: Sláger FM

„Nagyon különleges látványvilága lesz a koncertnek. Én is készülök egy trükkel, egy kemény, akrobatikus mutatvánnyal, amit hónapok óta gyakorlok. Artistákkal és kaszkadőrökkel készülök fel erre, ugyanis repülni fogok, méghozzá jó nagyot. Nemcsak arról van szó, hogy felemelnek aztán le, hanem valódi, komoly gyakorlatokról. Repkedni fogok, mindezt úgy, hogy tériszonyos vagyok. Közben énekelek majd, fejjel lefelé is, nyolc méteren. Ez nem könnyű feladat, de nagyon várom” – árulta el Abaházi Csabának a Hazai Sláger ma 20:00-tól hallható adásában Rúzsa Magdi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top