Sztárok

Válik Erzsébet királynő unokája – Peter Phillipset 12 év után hagyja el a felesége

A pár egyik barátja szerint Peter nem érezte, hogy baj lenne a házasságával.

Az elmúlt egy év nem a brit királyi család éve: András herceg zaklatási ügye, Meghan és Harry kiválása a famíliából, Beatrix privát lakodalma, és most Anna hercegnő fiának, Peter Phillipsnek a válása. Ezek történtek az elmúlt egy évben, utóbbit a pár egyik barátja erősítette meg a Daily Mailnek. Azt is elárulta az ismerős, hogy Peter nem érezte, hogy baj lenne a házasságával, így valósággal sokkolta a felesége, amikor bejelentette, hogy válni akar.

Autumn Phillips minél hamarabb le szeretné bonyolítani a folyamatot, a válás után pedig vissza akar költözni Kanadába, ahova magával viszi két lányát, a kilencéves Savannah-t, és a hétéves Islát. A bennfentes azt is elárulta, hogy Autumn azután vette a bátorságot ehhez a súlyos lépéshez, hogy Meghan és Harry bejelentette, feladják királyi kötelezettségeiket.

Fotó: Chris Jackson / Getty Images

Peter és Autumn 12 évig voltak házasok, kezdetben álompárnak tartották őket, a magánéletüket nem verték nagy dobra, nem voltak folyamatosan címlapon. Éppen ezért valószínűleg sokakat megdöbbent ez a hír; hamarosan közleményt adhatnak ki a Royal Family közösségi oldalain.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top