Sztárok

Péterfy Bori: „Mi általában megfeledkezünk a Valentin-napról”

Péterfy Bori és Kulcsár Edina elárulták, mivel töltik az év legromantikusabb napját.

A sűrű hétköznapok közt kifejezetten nehéz időt találni a romantikára, pláne szülőként amikor még körülményesebb gyerkőcmentesen megszervezni egy romantikus estét. „Mi igyekszünk minden alkalmat megragadni, hogy kettesben legyünk” – mesélte Kulcsár Edina, aki apró meglepetésekkel készül a férjének.

View this post on Instagram

❤️🎭 @csut.i

A post shared by Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) on

Az év énekesnője kategóriában jelölt, Péterfy Bori, aki a Hajolj bele a hajamba népszerű sláger dalszerzője és a Péterfy Bori & Love Band alapítója és énekesnője, ritkán tölti pasijával kettesben Bálint napját: „Mint legtöbbször, úgy az idei Valentin-napon is koncertet adok, de ezt nem problémaként fogom fel, így legalább még nagyobb átéléssel énekelhetek majd a szerelemről.”

A népszerű énekesnő szerint sosem árt egy kis bolondozás a párunkkal, „Már régóta vita tárgya nálunk a kiskutya kérdése. Egyik alkalommal arra mentem haza, hogy minden jel arra utalt, hogy a régóta vágyott kiskutya a meglepetés. Egyszerre voltam boldog és rémült a gondolattól, hogy mennyi foglalkozást, időt igényel majd a kis kedvenc. De végül kiderült, hogy csak sikerült a páromnak jól átverni engem és ráébresztenie, hogy még várhat picit a kutyakérdés.”

Péterfy Bori (Fotó: WOTY)

Kulcsár Edina a legemlékezetesebb élményét elevenítette fel ezzel kapcsolatban. „Egyszer csak azért felkeltem hajnalban, hogy szívecskés post-it-ekre írt szerelmes üzenetekkel árasszam el a lakást. Csuti imádta!”

A Glamour Women of the Year jelöltjei azt is elárulták, mivel kedveskednek egymásnak párjukkal, ha mégis sikerül időt szakítani egy meghitt estére. „Csuti egy romantikus vacsorára visz el engem. Én pedig a kedvenc csokoládéja mellé egy különleges meglepetéssel készülök” – árulta el Kulcsár Edina, aki kismama létére aktívan vezeti vállalkozását.

Bori és pasija ennél spontánabban állnak a szerelmesek napjához. „Általában megfeledkezünk a Valentin-napról, de ha véletlenül eszünkbe jut, akkor valami aprósággal mindig meglepjük egymást.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top