Sztárok

Tóth Vera: „különleges, megmagyarázhatatlan kapocs van köztünk”

Az énekesnő igazán különleges produkcióra készül, amiben azt a híres előadót idézi meg, akihez már sokszor hasonlították pályafutása során.

Most szombat este a közmédia tehetségkutatójának harmadik döntöjőben lép fel vendégelőadóként Tóth Vera. A Dal 2020 kapcsán a műsor korábbi versenyzője Cserháti Zsuzsa Hamu és gyémánt című dalát adja elő.

„Bár nem ismertük egymást Cserháti Zsuzsával, mégis van közöttünk egy különleges, megmagyarázhatatlan kapocs, aminek egyik oka lehet, hogy ő is az érzelmeit megélő ember volt” – idézi az MTI Tóth Verát. Hozzátette, szerinte Cserháti Zsuzsa dalai egyszerre tudnak drámai mélységet nyújtani, ugyanakkor az átlagember szívéhez szólni. Időtálló, minőségi zene. 

A közmédia csatornáin szombaton 19 óra 35 perckor kezdődő harmadik válogatóban Berkes Olivér, Diana, Ember Márk, Heincz Gábor Biga, Kóbor Zsóka és Polgár Patrik, Kökény Attila, az MDC, Rácz Gergő és Orsovai Reni, a Tortuga és a Turbo lép színpadra.

A Dal 2020 győztese 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top