Sztárok

Harry herceg és Meghan Markle friss fotói árulkodóak: látszik rajtuk, hogy új életet kezdtek

Lassan elül a botrány, Harry herceg és Meghan Markle hamarosan már nem képviseli a brit királyi családot és a királynőt. Látszik a páron, hogy már érzik a döntésük súlyát.

Ahogyan Harry herceg fogalmazott, nehezen hozta meg a döntést, hogy hátrébb lép és bár reménykedett benne, hogy továbbra is tudja szolgálni a királynőt, végül II. Erzsébet úgy határozott az egyeztetések után: megadja az unokájának, amire vágyik, és Harry a családjával civil életet élhet tavasztól. Szóval Harrynek nem sikerült egy fenékkel két lovat megülnie, és hamarosan az is kiderül, hogyan boldogul majd a frissen megszerzett szabadságával és függetlenségével. Mindenesetre a Valentin-napon készült friss képek arról árulkodnak, Meghan Markle és a férje felszabadultak. 

Harry herceg és Meghan Markle boldognak tűnnek a Valentin-napon készült képeken (Fotó: Profimedia)

Régen láttuk őket mosolyogni, de a legújabb fotókon látszik a megkönnyebbülés a páron. Nehéz elképzelni, hogyan alakul majd az a bizonyos civil élet, illetve, hogy még meddig lehet szabadon fotózni a házaspárt, de egyelőre nem zavartatják magukat. Kanadába már minden felhajtás nélkül érkeztek meg, ezúttal kettesben, a kisfiukat, Archie-t nem lehetett látni a reptéren. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top