Sztárok

Kiderült, mit dolgozik Amerikában Gombos Edina férje – ezért nem beszélhetnek róla bővebben

Gombos Edina férje egy titkos projekten dolgozik.

Gombos Edina évekkel ezelőtt költözött férjével és gyerekeivel Amerikába, méghozzá azért, mert Alberto szuper állást kapott a tengerentúlon. Az egykori műsorvezető lelkesen vlogol az utóbbi hónapokban – megmutatta, hol laknak, mit csinálnak hétköznap, az utazásokat is rögzíti, most pedig egy újabb kérdésre adott választ. Edinát ugyanis azzal gyanúsította az egyik követője, hogy Alberto csak mosogat egy gyorsétteremben, és nincs szó semmilyen komoly munkáról.

 

A tévés egy részletet vágott be a videó elejére a CBS csatorna híradójából, amelyen az idén esedékes amerikai elnökválasztás előkészületeit mutatják be. A háttérben pedig ott van Edina férje, Alberto, aki komoly munkát végez technikai vonalon, ám eléggé titkos ez a projekt, így nem nagyon beszélhet róla. 

„Azon a komoly számítógéprendszeren dolgozik, amin keresztül leadják szavazataikat az amerikai választók. (…) A választások évében vagyunk, tehát nem véletlenül nem tudunk Alberto munkájáról beszélni, érzékeny adatokkal dolgozik”

– árulta el Edina, majd a férje folytatta. „Tele van kamerákkal az iroda, az FBI is figyeli a munkafolyamatot. Nem lehet beszélni semmiről, nagyon komoly technikával dolgozunk, hogy minden rendben legyen a választások alatt” – avatta be a nézőket Alberto.

Fotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top