Sztárok

Rendőrt hívtak Hevesi Tamásra külföldön, nagy volt a felfordulás

Hevesi Tamás furcsa ügybe keveredett, most elmagyarázza, mi történt.

Hevesi Tamás nagy kalandor volt egész életében, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy 3 évtizeddel ezelőtt az egyik orvos barátjával nekivágtak Nyugat-Európának egy Trabanttal. Óriási félreértés alakult ki az egyik benzinkútnál Portugáliában, a kasszánál azt gondolták, a két magyar turista fel akarja robbantani a kócerájt, mire kihívták a rendőröket.

„A benzinkutas azt látta messziről, hogy a barátom ráteszi a töltőpisztolyt a motorra (ott volt a Trabant benzintankja – a szerk.), míg én a két olajosflakonból locsoltam rá az olajat. Amikor mentem fizetni, a kutas bezárta előttem az üvegajtót, nem tudtam bemenni, ő pedig tiltakozott, hogy ne menjek be. Ekkor nagy szirénázással megjelentek a rendőrök, akik azt hitték, fel akarjuk robbantani a kutat” – mesélte a Nyugi! Köztünk marad… legutóbbi adásában Hevesi Tamás. Elárulta, végül rendeződött a dolog, bár a portugál rendőrök sosem láttak még kétütemű Trabantot, és azt hitték, a két magyar találta fel és építette meg az autót.

Fotó: Life TV

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top