Sztárok

8. szülinapját ünnepli Dobó Kata lánya – szép fotón a ritkán látott Szofi

Dobó Kata megható fotóval és szöveggel köszönti a nyolcéves Szofit.

Dobó Kata nagyon ritkán posztol a kislányáról, különleges alkalom kell ahhoz, hogy a követők láthassák Szofit. Na, persze akkor sem szemből, hiszen nem szeretné, ha mindenhol szerepelne a gyereke, így utoljára 5 évvel ezelőtt mutatta meg, a Nők Lapja címlapján – a folyamatról egy videó is készült. 

Azóta csak elvétve láthatjuk a színésznő lányát, most azonban közös képet posztolt. Dobó Kata különleges fotóval és megható vallomással köszöntötte Szofit a 8. születésnapján.

„Drága kicsi Szofi! 8 éve ezen a napon Te lettél nekem a világ közepe. 8 éve! Nekem azóta minden nap ünnepnap. Annyi mindent tanítottál nekem azóta. Csordultig vagy szeretettel, tudásvággyal, okos vagy mint a nap, és én nagyon büszke vagyok Rád! Nagyon szerencsések vagyunk, hogy minket választottál szüleidnek. A világmindenség minden boldogságát kívánom Neked drága kislányom!” – írja közösségi oldalán a színésznő.

5 évvel ezelőtt láthattuk utoljára Szofit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top