Sztárok

„Egy lépésemet sem bántam meg” – új életéről vallott Jolly

Őszintén mesélt fiatal párjával való kapcsolatáról és terveiről a mulatóssztár.

Idén új irányt vesz Tarcsi Zoltán, azaz Jolly élete. Új oldalát igyekszik megmutatni a színpadon a mulatóssztár, amint pedig lezárul a válása, eljegyzi 20 évvel fiatalabb, nemzetiségi képviselőnek megválasztott kedvesét, Szuperák Barbarátírja a Blikk.

Egy éve azon dolgozom, hogy kitörjek a skatulyából. Ezért vagyok hálás a felkérésért” – mondta el a TV2 Nicsak, ki vagyok? című show-jában szereplő, 41 éves énekes, akinek a Suzy-tóll való válása után többé már nem kell duettpartner. Sőt, új szerelmével sem akar fellépni, mivel ezentúl nem akarja összemosni a színpadot a magánélettel.

Remélem, hamarosan szabad ember leszek, papíron is elvált, és akkor még szorosabbá válhat a kapcsolatunk, eljegyzem Barbarát, mert szeretem. Emelt fővel csinálta végig mellettem az elmúlt időszakot, támogatott, amikor meghurcoltak a szakításomért” – árulta el Jolly, hozzátéve: „Mertem új életet kezdeni, és egy lépésemet sem bántam meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top