Sztárok

Álarcos énekes: kulisszatitkokat árult el a kieső, Kökény Attila

Kökény Attila esett ki az Álarcos énekes című produkcióból, aki részleteket is elárult a műsorról.

A tegnapi Álarcos énekes című műsor kiesője Kökény Attila lett, aki kulisszatitkokat árult el – írja a Blikk.

„Csak a feleségem tudott arról, hogy részt veszek a show-ban, vele beszéltem meg mindent. Ez így volt a legbiztonságosabb. Még a gyerekek előtt is titokban tartottuk, nehogy véletlenül kiderüljön… Mindig ki kellett találnom valamit, hogy hova megyek, mit csinálok. Amikor elindultak a műsort népszerűsítő promóciók a tévében, akkor kezdődött a »nyomozás« otthon. Megsejtették, hogy lehet valami közöm a show-hoz, és valószínűleg szerepelek benne, de persze nem mondtam semmit, ők pedig nem jöttek rá, hogy melyik maszkot öltöttem magamra. Arra gondoltak, hogy a Krokodil vagyok, mert tudják, imádom azt az állatot” – mondta Kökény Attila.

Istenes Bence az RTL új műsorának, az Álarcos énekesnek a műsorvezetője most egy vicces posztot osztott meg rajongóival: a TV2 hasonló koncepciójú, beöltözős show-műsorából, a Nicsak, ki vagyok?-ból űzött tréfát.

„Nem bírom 😂😂😂😂😂 rengeteg ilyet kapok… Imádom!!! Bár nekem a második inkább a »hajnalban az éjszakaira várva« 😂😂😂😂😂 Küldjetek még!!!” – írta a fotóhoz Istenes Bence.

(nyitó kép: Kökény Attila/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top