Sztárok

Csobot Adél beégette Istenes Bencét, exéről kezdte faggatni az adásban

Újabb név került elő Istenes Bence listájáról, ezúttal Csobot Adél dobta be az ötletet.

Az Álarcos énekes korábbi adásaiban többször szóba került Istenes Bence listája, amelyen olyan celebnők szerepelnek, akik kavartak a műsorvezetővel. Szó volt már Iszak Esztiről, Tóth Gabiról, Sebestyén Balázs bedobta Nádai Anikó nevét, Bence menyasszonya, Csobot Adél tegnap Kovácsovics Fruzsi nevét hozta fel. Bence egyből elpirult, és kérte a nyomozókat, hogy erről ne beszéljenek többet – persze mindezt viccesen tette.

„Az Iszak Eszti után tudod, ki jutott még eszembe a listádról? A Kovácsovics Fruzsi” – mondta Adél, Bence pedig csak értetlenkedve állt a színpadon. Persze Sebestyén Balázs is beszállt a témába, kapott a lehetőségen. 

„Ha már a listánál tartunk, Nádai Anikó is lehet. Tulajdonképpen elég vékony ő is. Nagyon hosszú ez a lista. Ha Bence listáját vesszük elő…”

– jegyezte meg viccesen Balázs. A műsorvezető csak annyival kommentálta, hogy jó lenne, ha nem jönne mindig szóba ez a bizonyos lista. 

Csobot Adél és Istenes Bence (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top