Sztárok

Schobert Norbi: „Olyanok is megforgatták bennem a kést, akik belőlem éltek”

Öt héttel a botrány kitörése után sem tudja megemészteni, hogy sokak szemében első számú közellenség lett. Schobert Norbi először mesél arról, mi történt az elmúlt hetekben.

Egy facebookos videója kavart vihart, amelyből a közvélemény azt vonta le, hogy az életmódtanácsadó a kismamákat szapulja. Schobert Norbi állítja: félremagyarázták mondandóját, és hazug címkéket raktak rá. Norbira és családjára közben valóságos gyűlöletcunami zúdult.

„Ma már máshogy fogalmaznék, de nem mondtam mást, mint amit húsz éve mondok minden előadásomon. Semmilyen sértő jelzőt nem használtam a nőkre. Azt állítottam, a nők ott szúrják el, hogy 30-40 kilót felszednek a terhesség során, ezzel pedig a saját egészségüknek és a babának is árthatnak. Ha pedig ezt a súlytöbbletet évek múltán sem adják le, azzal a házaséletüket is veszélybe sodorhatják. Feltételes módban beszéltem, nem általános igazságokat fogalmaztam meg. Mert van olyan kapcsolat, ami emiatt ér véget, több ilyenről tudok a baráti körömben is. És mit szűrtek le a kommentelők? Ha valaki elhízik, annak véget ér a házassága, kövér nőt nem lehet szeretni. Olyan dolgokat adtak a számba, ami még elemeiben sem hangzott el, de még csak nem is gondoltam rá. Sajnos a közösségi oldalak megteremtették a mesterséges cukiság és a gyűlölet világát. (…) Egy dolog lehetett sértő: a döngő léptek, ezt már elhagynám, pedig azt is motiválónak szántam” – mondta Norbi a Story magazinnak adott interjúban, amelyben nem magyarázkodni akar, csak elmondja, mi történt vele az elmúlt hetekben. Őszintén belement azokba a részletekbe, hogyan áll most az üzleti élete, milyen tervei vannak, és minden mondatából süt a megtörtség. 

A Just Clear díjátadón Norbi és Réka is kapott egy-egy díjat. Norbi a beszédében annyit mondott: örül, hogy nem az év beszólásáét (Fotó: Geberle Berci / Just Clear)

A Just Clear díjátadón Norbi és Réka is kapott egy-egy díjat. Norbi a beszédében annyit mondott: örül, hogy nem az év beszólásáét (Fotó: Geberle Berci / Just Clear)

„Olyanok is megforgatták bennem a kést, akik belőlem éltek. (…) Mivel a kommentelők látták, hogy sok híresség ellenem fordult, ők is felbátorodtak, és többen átmentek aljasba. Gyaláztak, és a gyerekeim meg a feleségem halálát kívánták. (…) A tatabányai családirtó a tizedét nem kapta az interneten, mint amit én kaptam azért, mert fel akartam nyitni az emberek szemét.”

Számtalan ismert ember is Norbi ellen ment, köztük olyanok is, akikről nem hitte, hogy megteszik, olyanok is, akik tőle kaptak pénzt, vagy barátoknak mondták magukat. A tanulságot is levonta, és ez a családi életére is kihat. 

Schobert Norbi először mesél arról, hogyan élte meg a botrányt és az azóta eltelt időszakot: 

A Storynak mesélt Schobert Norbi az elmúlt hetekről

A Storynak mesélt Schobert Norbi az elmúlt hetekről

(Címlap kép: smagpictures) 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top