Sztárok

Csősz Boglárka szőke hajra váltott, és milyen jól tette!

Csősz Bogi szuper frizurát talált ki magának, a követői is értékelik a váltást.

Csősz Boglárka hamarosan visszatér a képernyőre, hiszen nemsokára jön a Feleségek luxuskivitelben következő évada. Bár a dátum még titkos, a nézők már nagyon várják, hogy láthassák az új szériát. Addig is, Bogi leginkább Törökországban tevékenykedik: részt vesz több filmben producerként, de azért gyakran hazajár. A mindig elegáns színésznőt megszoktuk vörösesbarna hajszínével, ám nagy váltásra szánta el magát – szőkére festette a frizuráját, ami szuper jól áll neki.

Csősz Boglárkának nagyon jól áll a szőke haj

Csősz Boglárkának nagyon jól áll a szőke haj

A kommentelők nem győzik dicsérni a luxusfeleség új frizuráját, a bókokra pedig egyesével válaszol Bogi. Tegnap egyébként részt vett egy rendezvényen, ahova isteni szettben érkezett, ezért is rengeteg dicséretet kapott a követőitől. 

View this post on Instagram

#Masquerade Ball celebrating the Birthday of @Teqball in Hungary. Media partner @bittermagazinehu. 🤓 #TEQBALL: Teqball was invented in 2014 in Hungary by two football enthusiasts, Gábor Borsányi, a former professional player and Viktor Huszár, a computer scientist. Is a ball sport that resembles table tennis, but is played on a curved table with a ball similar to a football, and the players can hit the ball with any part of the body except the hands. Teqball can be played between two players as a singles game, or between three or four players as a doubles game. 🤞🏻 #Gown : @abodi_official_ #Styled by @parismihalyi #Hair : @eliteweddinghair #Makeup : @emeseujfalusimua

A post shared by Csősz Talu Boglárka (@boglarkacsosz) on

Kapcsolódó cikkek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top