Sztárok

„A hormonok megtréfálnak, jól kell tudni lavírozni” – szülés utáni depressziójáról vallott Tóth Gabi

Tóth Gabi komoly csatát vívott a testi-lelki változásokkal, ma már nyíltan beszél erről.

Tóth Gabi a szülés után 3 hónappal úgy érezte, eljött az idő, hogy elmesélje, neki sem volt zökkenőmentes az anyává válás időszaka. Őszintén vallott arról, hogyan élte meg a terhesség utáni depressziót, amivel mára már leszámolt – írja a Bors, kiszúrva az énekesnőnek a csalad.hu-n megjelent interjúját.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

 „Itt nincs olyan, hogy erős vagy gyenge nő. Ebben az időszakban mindenkit a hormonok mozgatnak, csak talán akadnak, akik könnyebben legyűrik a depis pillanatokat. De ilyenkor még tényleg mindenki ösztönszinten él. (…) Bármilyen erős is vagy, a hormonok megtréfálnak, és tényleg jól kell tudni lavírozni” – árulta el Tóth Gabi, aki először alig merte a férje kezébe adni a kisbabájukat.

Az énekesnő arról is mesélt, hogy a kis Hannaróza születése után férje, Krausz Gábor és édesanyja nélkül nem tudta volna ilyen hamar átvészelni a hangulatingadozásokat. „Nem igazán vannak ma már hullámzásaim, talán csak akkor, ha Hannika rám mosolyog, vagy tesz egy gesztust felém, mert kommunikálni akar. Akkor megbőget. És ezekből az élményekből szinte minden napra jut egy-egy” – árulta el Tóth Gabi, aki szerint az apukáknak ez ugyanolyan nehéz, ha nem nehezebb. „Ők »kívülállók«, és nem tudnak a helyzettel mit kezdeni. (…) Más depressziójuk van, de ezt is meg kell tudni oldani közösen, nem szabad elhanyagolni őket sem” – mondta el.

Olvass még Tóth Gabiról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top