Sztárok

Rejtélyes betegség kínozta Dukai Reginát, még a gyógyszeres kúra is elviselhetetlen volt a számára

Több mint egy éve teljesen megváltozott Dukai Regina élete. A modell egy súlyos betegségre hívta fel a figyelmet.

Dukai Reginát endometriózis miatt kellett műteni, egy vérrel teli cisztát találtak a jobb petefészkén. Az operáció jól sikerült, de hónapokig rosszul volt a betegségére szedett gyógyszer miatt. A 36 éves modell azóta teljesen megváltoztatta az étrendjét – írja a Blikk.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ismét felhívom a figyelmeteket erre a rejtélyes betegségre, ami engem is érint – kezdi hosszú posztját a modell, majd a neki felírt gyógyszer borzalmairól ír. – Végül abbahagytam, mert majdnem minden mellékhatását produkáltam és szinte már magam számára is elviselhetetlen voltam. Ezek után eldöntöttem, hogy semmilyen ezzel kapcsolatos gyógyszert, injekciót, fogamzásgátlót nem vagyok hajlandó beszedni. (…) Az unokatestvérem felhívta a figyelmem az endometriózis-diétára, (…) ami nagy kihívás, de azóta is próbálom betartani” – árulta el Dukai Regina, aki a műtétje óta rendszeresen jár kontrollra, s legutóbb kiderült: cisztamentes.

Olvass még Dukai Regináról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top