Sztárok

„Soha nem gondoltuk volna, hogy eljön ez a nap is” – kemény döntést kellett meghoznia Gianninak

Kénytelen volt ezt meglépni Debreczeni Zita férje, az étteremtulajdonos Gianni Annoni a koronavírus-fertőzés miatt.

Gianni Annoni a közösségi médiában tudatta, hogy a koronavírus-fertőzés miatt komoly döntések meghozatalára kényszerült.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Debreczeni Zita étteremtulajdonos férje a vendéglátóhelyekre vonatkozó korlátozások miatt csupán rövidített nyitva tartással üzemeltetheti ezentúl az éttermeit és a borbárját, viszont gondolnia kellett a kollégáira és a továbbiakban is gasztroélményekre vágyókra. Gianni ezért március 17-től elindította a házhoz szállítást.

Kedves Vendégeink, Barátaink!

Talán nem kell nektek elmondanunk, hogy az életünk a Via Italia, a családunk a Trattoria Pomo D’oro csapata, és az éltet minket, hogy Nektek a legmagasabb szintű Pomo D’oró-s élményeket nyújthassuk. Természetesen a jelen helyzetben az egészség, a biztonság a legfontosabb, így alkalmazkodva a kormány döntéséhez holnaptól 12:00-tól 15:00-ig tartunk nyitva.

Soha nem gondoltuk volna, hogy eljön ez a nap is, hogy 18 év után nem telik meg élettel nap mint nap az étterem, nem indíthatjuk közösen a napot és nem láthatunk titeket vendégül az otthonunkban. Nagyon nehéz szavakba önteni azt, amit most érzünk.

Természetesen gondolnunk kell a családunkra, a kollégáinkra, a csapatunkra is. Egy hete azon dolgozunk már, hogy megoldást találjunk arra, hogy Nektek se kelljen lemondanotok a Pomo D’oró-s élményekről, és Nekik is biztosíthassuk a lehetőséget a krízis átvészelésére.

Ezért úgy döntöttünk, hogy március 17-től elindítjuk a házhoz szállítást a Wolt segítségével a Trattoria és a GASTRONOMIA POMO D’ORÓban, és természetesen borbárunkban, a DOC Vino Barban, így nyújtva teljes körű élményt már az otthonotokban is.

Természetesen a házhoz szállítás esetében is maximális figyelemmel vesszük a higiénia előírásokat, a lehető legkomolyabb felkészüléseket tettük meg a biztonságotok érdekében.

A legfontosabb most az, hogy összetartsunk, vigyázzunk egymásra és biztosítsuk annak a lehetőségét, hogy hamarosan újra együtt lehessünk.

Gianni és a Via Italia csapata” – posztolta Trattoria Pomo D’Oro étterem Facebook-oldalán.

Olvass még Gianniról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top