Sztárok

Koronavírus: Horváth Éva előbb hazajött Baliról, a családja viszont kint ragadt

Horváth Éva 6 napja nem látta a családját.

Horváth Éva az utóbbi hónapokban kétszer is volt Balin a családjával, hosszú időt töltöttek az egzotikus országban. A modell 5 napja tért haza, amit nem árult el a követőinek, csak tegnap, emellett pedig szomorú hírt közölt: bár ő sikeresen hazaért, a fia és a párja ott ragadtak Balin, már többször is törölték a járatukat. Elkeseredetten fogalmazta meg bánatát egy posztban.

„Valamit nem árultam el Nektek, én már 5 napja itthon vagyok… az okot és azt, hogy miért hoztuk meg ezt a döntést, a Storyban megtaláljátok. Rémálmomban sem gondoltam volna azt, hogy 5 nap alatt felfordul itt minden, konkrétan az egész világ. És valóban ez egy rémálom… Mert a családom nem tud hazatérni! Törölték a járatukat. Óráról – órára minden változik” – írja a közösségi oldalán Horváth Éva, akit próbálnak nyugtatni a követői, hogy minden rendben lesz.

A modell hozzátette, a párja nagyon alapos, sokkal inkább, mint ő maga, ezért attól nem fél, hogy baja lesz a családjának, csak azon aggódik, hogy mikor láthatja őket újra.

Olvass még Horváth Éváról az nlc.-n:

Horváth Éva (Fotó: Instagram)

Horváth Éva (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top