Sztárok

Kiszel Tünde 22 éve mutatta meg először fehérnemű-kollekcióját – Stallonétól is kapott egy bugyit

A Fókuszban láthattunk egy 22 éves riportot Kiszel Tündével.

Kiszel Tünde először fehérnemű-gyűjteményével hívta fel magára a figyelmet, ekkor kezdődött a tévés karrierje. A Fókusz az utóbbi időben retró adásokkal is jelentkezik, tegnap pont egy 22 éve leadott részt láthattunk, amelyben a naptárdíva egy kombinéban mutatta meg kollekciója darabjait. Azt is elárulta, hogy Sylvester Stallone udvarolt neki, és még egy bugyival is meglepte. 

„Több száz darab fehérneműm és bugyim van, mindenféle stílusú és mindenféle színű. A kedvenc színem a piros, a fekete és fehér. Amikor vidám vagyok, pirosat veszek, amikor szerelmes vagyok, akkor feketét, ha romantikus, akkor pedig fehéret. (…) Stallone egy kicsit udvarolgatott nekem, én meséltem neki erről a szenvedélyemről, és akkor meglepett egy ilyen érdekes és izgalmas darabbal, ezt azóta is ereklyeként őrzöm, a gyűjteményem egyik érdekes darabja” – árulta el Kiszel Tünde, aki több kollekciót is megmutatott magán.

Az a bizonyos Stallonétól kapott darab

Az a bizonyos Stallonétól kapott darab

Íme pár fotó különböző fehérneműkben a naptárdíváról: 

Olvass még Kiszel Tündéről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top