Sztárok

Gaál Noémi édesapja beteg lett: „Mindent megteszünk, hogy jobban legyen”

Gaál Noémi őszintén vallott édesapja betegségéről.

Gaál Noémivel madarat lehetne fogatni, hiszen pár hónappal ezelőtt végre megtalálta a másik felét, és nagyon szerelmes. A tévésnek azonban nem zavartalanok a hétköznapjai, hiszen nemrég kiderült, hogy az édesapja beteg lett, így sokat kell segítenie otthon. A párja, Tamás szerencsére mellette áll, és támogatja. „Már nem aggódom annyit, mint azelőtt. Általa megtapasztaltam egy más szemléletet. (…) Ő sokkal könnyebben távol tartja magát a jelentéktelen problémáktól, úgy van vele, majd megoldódnak, és az eddigi tapasztalataim alapján igaza van” – állítja az időjós. 

„Augusztusban derült ki, hogy van egy szomorú helyzet a családban: apukám tartósabban beteg lett. Mindent megteszünk, hogy jobban legyen, folyton kutatjuk, milyen gyógymódok segítenének. Ilyenkor az számít leginkább, mennyire összetartó a család, a mienk szerencsére nagyon” – mesélte a Story magazinnak Gaál Noémi, s még azt is mondta, nagyon lélekölő a kórházban lenni, de igyekszik összekapni magát. 

A Story magazin

A Story magazin

Olvass még Gaál Noémiről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top