Sztárok

„A kertbe sem megyek ki rendetlenül” – még ma is bámulatosan néz ki Dolly

Az elmúlt években szinte semmit sem változott az énekesnő.

Külseje és összetéveszthetetlen hangja évtizedek óta Dolly névjegye, a legendás énekesnő – akinek a dalait ma is nemzedékek dúdolják – a BEST magazinnak adott interjút, amelyben többek között elárulta, mit takar a „dollysága”.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Ami a külsőmet illeti, már gyerekként is mindig kitűntem egyedi, édesanyám által varrt ruháimmal. Még a boltokban kapható egyenkosztümöket is átalakítottuk. Ez azóta is így van. Ma is minden vásárolt ruhát gyöngyökkel, kövekkel, láncokkal dobok fel. (…) Profi sminkesektől megtanultam mindent, ami a tökéletes megjelenéshez szükséges. Már a „dollyságom” előtt is törekedtem arra, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból. Lehet, hogy vicces, de a kertbe sem megyek ki rendetlenül” – vallotta be az énekesnő.

Dolly az egészséges életmódjáról is elárult titkokat a BEST magazinnak. Mint mondja, gyógyteákat fogyaszt, búzafüvet iszik naponta, sőt még arcpakolásként is azt használja.

A teljes interjú a BEST magazin legfrissebb számában olvasható.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top