Sztárok

„Nem akartam csak a vicces dömpert játszani” – 32 kilót dobott le Peller Anna

Peller Anna 100 kilóról indult. Most jobban érzi magát a bőrében, mint valaha.

Peller Anna sohasem tagadta, hogy örök küzdelmet folytat a kilókkal. Azt mondja, azóta állandósult a súlya, amióta, alig éve, részlegesen áttért a vegán életmódra – írja a BEST magazin legfrissebb száma. „Így most a 176 centis magasságom mellett 72 kiló vagyok. Ha nagyon odafigyelek, akkor lemegyek 68-ra is” – mesélte a színésznő-műsorvezető.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Sem a színház, sem az RTL Klub Reggeli című műsorának vezetői nem mondták soha Peller Annának, hogy fogynia kellene. Ő csak maga miatt akart fogyni, mert nem érezte jól magát. „Túlsúlyos színésznőként csak a komikaszerepek találtak meg, beskatulyázva éreztem magam, nem akartam csak a vicces dömpert játszani. (…) Amúgy a személyiségem része a husi, olyan cicis, faros vagyok. Elfogadtam, ugyanakkor hiú ember lévén ezért mégsem mindegy, hány kilót mutat a mérleg” – vallotta be az RTL Klub Reggeli című műsorának  háziasszonya.

A teljes interjú a BEST magazin legfrissebb számában olvasható!

„Nem akartam csak a vicces dömpert játszani” – 32 kilót dobott le Peller Anna

Olvass még Peller Annáról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top