Sztárok

Idris Elba felesége is elkapta a koronavírust

Miután megtudta, hogy beteg, Idris Elba feleségével együtt vonult karanténba. Azt mondják, számoltak azzal, hogy Sabrina is megbetegszik.

Egy héttel azután, hogy Idris Elbáról kiderült, hogy új koronavírus fertőzése van, felesége, Sabrina Dhowre-Elba tesztje is pozitív lett. A pár erről szombat este videóinterjúban mesélt Oprah Winfrey-nek. „Ma reggel tudtam meg, hogy a tesztem pozitív lett a vírusra – mesélte Sabrina, aki az interjúban elárulta azt is, hogy egyelőre nincs semmilyen tünete, ami a betegségre utalna.

„Ez egyszerre meglepő és nagyon ijesztő is: a hozzám hasonló betegek úgy is terjeszthetik a vírust, hogy nem is tudnak róla, hiszen nem gondolják magukról, hogy betegek lennének” – mondta Sabrina, aki férjével együtt vonult karanténba, Új-Mexikóban.

„Egyikünknek sincs tünete, teljesen jól vagyunk” – ezt már a brit színész, Idris Elba mondta, aki Oprahnak megígérte, folyamatosan beszámolnak majd az állapotuk változásáról. Arra a kérdésre, hogy miért kockáztatta a saját egészségét azzal, hogy együtt vonult karanténba férjével, Sabrina azt válaszolta, mindenképp a férje mellett akart lenni ezekben a hetekben. Tisztában volt azzal, hogy ezzel egy esetleges fertőzést kockáztat.

Sztárok, akik jó példát mutatnak a koronavírus idején is: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top