Sztárok

Dobó Ági 10 évvel ezelőtti fotót posztolt, ennyit változott a teste azóta

Dobó Ági sokat változott 10 év alatt, képekkel szemlélteti.

Dobó Ágnest 2010-ben ismerte meg az ország, amikor is ő lett a Miss World Hungary győztese. A modell azóta családot alapított, és az anyukákat segíti tanácsokkal és videókkal a közösségi oldalain. Mint a legtöbb ember, ő is otthon várja a koronavírus-járvány végét – az utóbbi napokban több híresség is posztolt régi fotókat, őt is kihívták, ezért 2010-ből osztott meg egy képet.

„Polgár Kriszta kihívott, hogy keressek egy ősi képet, amikor még a kifutót koptattam a főzőlap helyet… Hát, ezt dobta a Google! …viszont olyan jól szórakoztam a keresgélés közben, hogy megragadom az alkalmat, és kihívok én is pár embert!” – írja Dobó Ági az Instagram-oldalán, majd egykori szépségkirálynő címére hivatkozva azt írja, hogy ő már kapott koronát.

Dobó Ági viszonylag sokat posztol, így könnyen össze tudtuk hasonlítani 10 évvel ezelőtti önmagát az aktuális fotóival. Szóval így néz ki most, azaz ennyit változott a modell egy évtized alatt.

Dobó Ági (Fotó: Instagram)

Dobó Ági (Fotó: Instagram)

Olvass Dobó Ágiról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top