Sztárok

Sírva búcsúztak a Modern család színészei

Megható videóval búcsúznak a Modern család színészei, és sokan még most sem értik, miért történik ez.

Tavaly februárban jelentette be az ABC csatorna, hogy a 11. évad lesz az utolsó, 2020 tavaszán a sikeres Modern család befejeződik. A rajongók azóta reménykednek abban, hogy a gyártó meggondolja magát, mert még sok lehetőséget látnak ebben a történetben. Tegyük hozzá, ritkaság, hogy egy sitcom ennyi évadon át töretlen népszerűséggel fusson.  

A Modern család színészeinek rengeteg rajongója van, ők visszavárják a sorozatot

A Modern család színészeinek rengeteg rajongója van, ők visszavárják a sorozatot

És nem csak a rajongóknak nehéz a búcsú… Nemrégiben került fel egy videó a Modern család oldalára, ahol többek között Sofia Vergara és Jesse Tyler Ferguson is könnyes szemmel mondja a kamerába: nem hiszik el, hogy ez most tényleg megtörténik. A színész azt is beismerte, elsírta magát akkor is, amikor megtudja tavaly a csatorna döntését. Minden résztvevővel készültek kis videók, illetve a saját közösségi oldalaikon meséltek arról, valóban családias volt a hangulat a forgatásokon, és baráti kapcsolatba kerültek egymással, most pedig remélik, csak a közös munkának van vége, a csapat viszont egyben marad. Nos, ez még a jövő zenéje, de az biztos, hogy a Modern család rajongói és színészei egyformán sajnálják az ABC döntését. 

Itt megnézheted, hogyan búcsúznak a Modern család színészei: 

A Modern családban szereplő színészekről már többször írtunk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top