Sztárok

Nádai Anikó: „Nem szeretnék okoskodni, de hiszem, hogy nem a pánik a megoldás”

Nádai Anikóék már két hete nem mozdulnak ki otthonról.

Nemrég derült ki, hogy a Nádai Anikó is csatlakozott az RTL Klub Reggeli stábjához, ám azóta csak elvétve láthattuk a képernyőn. Mint kiderült, a műsorvezető már két hete ki sem mozdult a házból, a bevásárlásokat is online intézi. Anikó azon szerencsések közé tartozik, akiknek a munkaadója megérti, hogy szeretnének otthon maradni, ő pedig ezért nagyon hálás.

View this post on Instagram

15. nap Kicsit eltűntem a közösségi oldalakról… több mint két hete nem hagyjuk el a házat. Próbáljuk megszokni az új napi rutint, beszélni Patrikkal arról, hogy mi történik most velünk, megközelíteni pozitív oldalról a dolgokat. Milyen szerencsés vagyok, hogy van lehetőségem itthon lenni velük! És milyen hálás lehetek azért, hogy például a munkahelyemen ilyen toleránsak és empatikusak! Hogy ezt sajnos nem mindenki teheti meg… Milyen jó, hogy van időm! Mindenre! A bevásárlásokat igyekszünk online intézni, persze érdemes jóval előre gondolkodni, hiszen nagyon leterheltek most ezek a szolgáltatások is. Nem szeretnék okoskodni, vagy nagy igazságokat írni, csak hiszem azt, hogy nem a pánik a megoldás, hanem ha odafigyelünk mindannyian egy kicsit jobban, egymásra is, segíteni az időseknek és igyekszünk betartani az óvintézkedéseket. Egyáltalán nem baj, ha gyermekeink mindennapjaiba már ilyen kicsi korban beépülnek a helyes higiéniai szokások. Próbálok majd segíteni pár ötlettel, hogy mi, hogyan próbáljuk feldobni a mindennnapokat itthon! Vigyázzatok magatokra! Vigyázzatok egymásra! #együttsikerül ❤️🙏🏻

A post shared by N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) on

„15. nap
Kicsit eltűntem a közösségi oldalakról… több mint két hete nem hagyjuk el a házat. Próbáljuk megszokni az új napi rutint, beszélni Patrikkal arról, hogy mi történik most velünk, megközelíteni pozitív oldalról a dolgokat. Milyen szerencsés vagyok, hogy van lehetőségem itthon lenni velük! És milyen hálás lehetek azért, hogy például a munkahelyemen ilyen toleránsak és empatikusak! Hogy ezt sajnos nem mindenki teheti meg… Milyen jó, hogy van időm! Mindenre! A bevásárlásokat igyekszünk online intézni, persze érdemes jóval előre gondolkodni, hiszen nagyon leterheltek most ezek a szolgáltatások is. Nem szeretnék okoskodni, vagy nagy igazságokat írni, csak hiszem azt, hogy nem a pánik a megoldás, hanem ha odafigyelünk mindannyian egy kicsit jobban, egymásra is, segíteni az időseknek, és igyekszünk betartani az óvintézkedéseket. Egyáltalán nem baj, ha gyermekeink mindennapjaiba már ilyen kicsi korban beépülnek a helyes higiéniai szokások. Próbálok majd segíteni pár ötlettel, hogy mi, hogyan próbáljuk feldobni a mindennapokat itthon! Vigyázzatok magatokra! Vigyázzatok egymásra!” – írja a közösségi oldalán Nádai Anikó.

Nádai Anikót egy ideje nem láthatjuk a műsorban

Nádai Anikót egy ideje nem láthatjuk a műsorban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top