Sztárok

Dér Heni: bármikor jöhet a baba

Dér Heni boldog párkapcsolatban él Bakos Gergővel, akivel babát terveznek.

Dér Heni és Bakos Gergely nagyon egymásra találtak. Az énekesnő boldogabb, mint valaha: sikeres a munkájában és minden tökéletes a magánéletében is. Nemrég össze is költözött szerelmével, akivel a babaprojektbe is belevágtak – írja a Blikk.

Dér Heni életében végre minden a helyére került. Fotó: Olajos Piroska/smagpix

Dér Heni életében végre minden a helyére került (Fotó: Olajos Piroska / smagpix)

„Ha épp nem esik a hó, kertészkedünk, segít nekem videókat gyártani, együtt főzünk, Geri profi a konyhában, filmezünk, sokat beszélgetünk, és azon poénkodunk, hogy mivel lehet elütni az időt, ha nem a babaprojekt beindításával. Egyébként is terveztük már, most pedig tényleg van időnk egymásra… Életemben először érzem azt, hogy nem társadalmi elvárás, hogy gyereket kell szülnöm, hanem mindkettőnkben egyértelműen megfogalmazódott, hogy szeretnénk kisbabát. Nálam most jött el az ideje, talán érettebb is lettem, de ami a legfontosabb, megtaláltam a megfelelő partnert. Belőlem eltűntek a kérdések, felkészültünk, bármikor jöhet a baba” – mondta Dér Heni, aki párjával nemrég Kubában nyaralt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top