Sztárok

Scherer Péter „lányai” szélsőségesek – ismerd meg az Apatigris főszereplőit!

Április 12-én startol az Apatigris, most bemutatjuk a főszereplőket.

Az RLT Klub Apatigrise száz százalékban saját fejlesztésű, a történet egy édesapa mozgalmas életébe enged bepillantást. Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek, és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Scherer Péter saját bevallása szerint hasonlít a karakteréhez. „Mindenki a párját keresi, az apuka is szeretne egy társat magának. A lányok pont abban a korban vannak, amikor az első pasik felbukkannak. (…) Mindenki próbál valahogy boldogulni, egy teljesen egyszerű történet” – vázolta az alaphelyzetet.

Rujder Vivi anyahelyettesítő testvért játszik. „Ez a család 5-6 éve bomlott fel, a Vivi pedig pont ilyen alkat, mert pótolja az anyát. Kiegyensúlyozott a kapcsolat a családban, csak mindenkinek vannak hétköznapi problémái, amik megnehezítik az életüket” – árulta el.

Schmidt Sára egy bohém, romantikus lányt alakít. „Viseli azokat a vonásokat, amik általában jellemzők egy középső gyerekre. Ő kötődik a legjobban az apjához, ő maradt ott vele. Bizalmi kapcsolat van közöttük” – jellemezte karakterét.

Michl Juli egy komplexusokkal küzdő fiatal lányt személyesít meg. „A szeretethiányát és a foglalkozás hiányát próbálja kifelé hangsúlyozni, az öltözködésében, a sminkjében. Sokszor flegma és van benne egy sértődöttség. Viszont ha bajban vannak a családtagjai, egyből segít” – ez pedig a legfiatalabb testvér.

Nézegess még fotókat a főszereplőkről: 

Megnézem
Összes kép (4)

Olvass még a főszereplőkről az nlc.-n:

Apatigris (Fotó: RTL)

Apatigris (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top