Sztárok

„Úgy épült be közénk, mint egy puzzle hiányzó darabja” – megszólaltak Stohl András lányai apjuk 19 évvel fiatalabb párjáról

Kiderült, hogy Stohl András gyerekei hogyan fogadták apjuk új párkapcsolatát, és milyen a viszonyuk a színész fiatal kedvesével.

Mint arról beszámoltunk, esküvőre készül idén Stohl András és fiatal menyasszonya, Vica. A színész és párja már a kezdettől négygyerekes családként éli az életét. A 34 éves Vicát nyilván nem anyának szólítják a gyerekek, de kifejezetten baráti a viszonyuk, sőt mára már a Stohl-lányok bizalmasa lett – olvasható a legfrissebb Story magazinban.

Stohl András és párja, Vica

Stohl András és párja, Vica

 „Miután apa összejött Vicával, és láttuk, hogy milyen boldog, nyitott szívvel álltunk a kapcsolatukhoz. Bevallom, az első gondolatom az volt Vicával kapcsolatban, hogy hú, jóval fiatalabb apánál, de a fenntartásaim hamar elillantak, amikor elkezdtünk beszélgetni. (…) Úgy épült be közénk, mint egy puzzle hiányzó darabja. (…) Immár azok körébe tartozik, akikkel megvitatjuk az életünket. Amit eddig a szüleimmel, a párommal és a legjobb barátnőmmel osztottam meg, arról már vele is beszélgetek. A bizalmasunk lett” – mesélte a műsorvezetőként dolgozó, 27 éves Stohl Luca.

Testvérének, a 23 éves Stohl Rebekának is már az első pillanatban nagyon rokonszenves volt apja új párja. „Vica egyből barátkozósnak tűnt, de nem éreztem rajta erőlködést, megfelelési kényszert. Jó hangulatban, őszintén és közvetlenül társalogtunk. Egy percig sem zavart, hogy 19 évvel fiatalabb. (…) Amióta együtt vannak, (…) érződik apán a nyugalom és a harmónia. Hogy jól van. (…) Nem is tudom, hogy mikor láttam apát ennyire boldognak” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

„Úgy épült be közénk, mint egy puzzle hiányzó darabja” – megszólaltak Stohl András lányai apjuk 19 évvel fiatalabb párjáról

Olvass még Stohl Andrásról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top