Sztárok

Szebeni Istvánnak elege lett a közösségi oldalakból: „Van más dolgom is, mint hülyeségekkel foglalkozni”

Szebeni István tegnap reggel eléggé berágott, de úgy látszik, elmúlt a harag.

Szebeni Istvánnak elég éles véleménye van a koronavírusról és a járvány miatt kialakult helyzetről, ezt pedig kendőzetlenül őszintén meg is osztja a közösségi oldalán, előfordul, hogy naponta többször is. Rengetegen követik, sokan egyetértenek vele, de – mint mindig – akadnak olyanok, akik nem túl szépen fogalmazzák meg a negatív kritikát. Minden bizonnyal ez tette be az ajtót a híradósnál, aki tegnap reggel azzal fenyegetőzött, hogy letörli magát a közösségi oldalról, mert „nem kíváncsi a hülyékre”. 

„Na jó, nekem itt lett elég! Elegem lett a sok rosszindulatúból, meghagyom nektek ezt a f*szbukosdit! Este hatkor törlöm magam, én befejeztem ezt a sok baromságot! Addig van más dolgom is, mint hülyeségekkel foglalkozni. Pffff. Szevasztok!” – írta tegnap reggel 6 órakor Szebeni István, aki este egy élő videóban magyarázta el, hogy miként jutott eddig, és végül miért nem törölte magát. 

„Megmondom őszintén, hogy nem tudom, mennyire gondoltam komolyan. Megráztam ezt az almafát, mert szeretném, ha csak azok lennének velem, akik valóban szeretnék, hogy figyeljünk egymásra, hogy normálisak legyünk, kulturált formában tudjunk egymással beszélgetni. Szeretem a vitát, de csak azt, amikor normálisan lehet vitatkozni. A hülyével, a debillel egyszerűen nem lehet. Az, hogy valaki elkezd anyázni, az nem tesz hozzá az életemhez. Nem akarom, hogy a Facebook-oldalam egy jól megmondjuk, és mindenki dögöljön meg oldal legyen! (…) Szóval reggel, amikor kiírtam, hogy letörlöm magam, kíváncsi voltam, hogy hány követő lép le azonnal” – mesélte az élő videóban a TV2 híradósa, aki a folytatásban arról is beszélt, hogyan éli meg a jelenlegi helyzetet. 

Szebeni István (Fotó: Facebook)

Szebeni István (Fotó: Facebook)

Olvass még Szebeni Istvánról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top