Sztárok

Kovács Kati elárulta, mivel vidítja fel a párja a karanténban

Kovács Kati nagyon ritkán beszél a párjáról, most megtette.

A zenészeknek az utóbbi egy hónapban elég nehéz dolguk van, hiszen az eddigi rutinjuk teljesen megszakadt a koronavírus miatt. Elmaradnak a fellépések, a stúdióba sem lehet bejárni, így azt kell tenniük, amit a karrierjük során nagyon ritkán tudtak: pihenni. Kovács Kati a Borsnak beszélt róla, mivel tölti a karantént, és mi, vagyis ki vidítja fel ebben a kilátástalan helyzetben.

„A bezártság furcsa pozitívuma hogy sokkal jobban alszom. Azt tapasztaltam, hogy nem nyugtalanítanak a holnapi dolgok. Hol leszünk, milyen zenekar játszik, vajon minden a helyén lesz a koncerthez. Rádöbbentem, hogy az életemben mindent a koncertezés köré építettem. Csak ezen járt minden gondolatom. Most viszont egészen más dolgok foglalkoztatnak. Igyekszem pozitív lenni, ahogy eddig minden helyzetben az életemben, de be kell vallanom, hogy vannak pillanatok mostanában, amikor kicsit elkeseredem” – állítja az énekesnő, akit a párja vicces módon próbál felvidítani a rosszabb napjain.

„Az a szerencsém, hogy van egy bűbájos, aranyos párom. Huszonnégy éve vagyunk együtt. Amikor látta, hogy elkeseredtem a minap, készített nekem őszibaracktortát. Ha még nem láttak mérnökembert, akinek a jelenléte teljesen idegen a konyhában, hát ő az. De fel akart vidítani. Gyermekkorában csinált egyszer egy ilyen tortát, és most újra elkészítette nekem. Nem hittem el, hogy képes lesz rá, de fél nap alatt mégis sikerült, és nagyon finom lett. Nem is tudtam, hogy ilyenre képes” – mesélte a lapnak Kovács Kati.

Kovács Kati (Fotó: profimedia)

Kovács Kati (Fotó: profimedia)

Olvass még Kovács Katiról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top