Sztárok

Hien New Yorkból jelent: „Nem tudják, hogyan szállítsák el a holttesteket, mert annyi halott van”

Hien New Yorkból jelentkezett be, elárulta, mi zajlik most Amerikában.

Még mindig emelkedik a halottak száma New Yorkban, de járványügyi szakemberek szerint a koronavírus görbéje elkezdett laposodni. A koronavírus-járvány eddig már több mint négyezer áldozatot követelt a nagy almában és több mint hatezret az egész állam területén. A helyzet tehát elég rossz, ezt Hien is megerősíti, aki New Yorkból jelentkezett be, és elárulta, mi zajlik most ott.

View this post on Instagram

a tetőteraszomon vagyok, nem az utcán

A post shared by HIEN (@hien999) on

Hien elárulta, egy hónapja ki sem mozdult a lakásból, most is csak azért, mert elfogyott az élelmiszere, és nagyon túlterhelt az online rendszer, így jobbnak látja, ha bevásárol a boltban. A karantént jól viseli, dalszövegeket, zenéket ír, de már nagyon várja, hogy normalizálódjon a helyzet. Azt is elmondta, hogy megszokta a mentő hangját, amit naponta több ezerszer hall, mióta eldurvult a járványügyi helyzet.

„Nincs elég lélegeztetőgép itt úgy, hogy Amerika az egyik legfejlettebb ország. Nem tudják, hogyan szállítsák el a holttesteket, mert annyi halott van. Ha lázas vagy, rosszul vagy, nem is fogadnak már a kórházakban, csak akkor, ha már légzési problémáid vannak. Annyiszor hallom a mentőkocsi hangját egy nap, hogy van, amikor észre sem veszem. Konkrétan már egy háttérzajjá vált az elmúlt napokban” – árulta el a rövid bejelentkezés alatt Hien, aki nagyon félti itthoni barátait, hiszen folyamatosan azt hallja, hogy a kijárási korlátozás ellenére sokan összejárnak.

Olvass még Hienről az nlc-n:

Hien (Fotó: Instagram)

Hien (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top