Sztárok

Visszatalált Udvaros Dorottyához a fia: „Nagyon harcoltam, hogy más legyek, mint az anyám”

Udvaros Dorottya sokat harcolt a fiával, de végül megtalálták a közös hangot.

Udvaros Dorottya új lemeze tele van szomorúsággal, Bereményi Géza dalszövegíró mindent beletett, ami a színésznő életében rossz időket okozott. A Tékozló fiú című dal például a fiáról szól, akivel sok harcot vívott, az élet azonban mégis úgy hozta, hogy most már egy telken osztoznak. A 65 éves Udvaros Dorottya először a BEST-nek mesélt a kettejük közötti konfliktusokról és a megoldásról.

„Csak egy telken (élnek), és korábban nagyon nem akarta, talán másik országban is akart élni, nemhogy a szomszédomban. De türelmes voltam, kivártam. Máté egy nagyon érzékeny, szerető fiú. Nem tudott annyira kegyetlen lenni velem, mint kellett volna. Mert szerintem egy gyereknek kell egy bizonyos keménység, amikor saját lábra akar állni. Elképesztő harcokat vívott kamaszkorában, hogy leszakadjon rólam…” – árulta el a színésznő, aki arról is beszélt, hogy milyen anya akart lenni, amikor kiderült, fia születik.

„Én mindenhogy elveszítettem őt. Mindkét értelemben. De visszatalált hozzám. Ez a lényeg. Én is nagyon harcoltam, hogy mind szakmailag, mind emberileg más legyek, mint az anyám. Noteszt is vezettem arról, hogyan nem akarok majd viselkedni anyaként. Aztán most látom, hogy ez nem mindig sikerült.”

Best magazin

Best magazin

Olvass még Udvaros Dorottyáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top