Sztárok

Pély Barna és a párja megható dallal és közösségi videóval készült anyák napjára

Pély Barna dallal készült, ha már virágcsokrot nem vihet anyák napjára.

Az anyák napját világszerte ünnepeljük más és más időpontokban, Magyarországon minden május első vasárnapján. Sajnos a jelenlegi karanténhelyzet kapcsán nem mindenki teheti meg, hogy személyesen mondjon köszönetet édesanyjának, nagymamájának. Az ölelés idén elmarad, így Pély Barna dallal készült az alkalomra.

Pély Barna dallal köszönti édesanyját (Fotó: Hevesi Norbert)

Pély Barna dallal köszönti édesanyját (Fotó: Hevesi Norbert)

Április 26-án Rólunk szól címmel megjelent A Dal 2020 zsűritagjának legújabb dala, amelyet Barna a közelgő ünnep kapcsán készített. A dalhoz barátaik segítségével közösségi klipet is forgattak: az apukák videóra vették, ahogyan a gyerekek virággal köszöntik édesanyjukat, így a járványhelyzetre való tekintettel minden szabályt betarthattak.

Barnának párja és egyben menedzsere, Évi is a segítségére volt.

„Az a helyzet, hogy Évi régóta szeretett volna írni egy anyák napi dalt, és most volt is rá időnk. Megírtuk a szöveget, aztán én írtam rá zenét. Úgyhogy alapvetően ez az ő ötlete volt. És az is, hogy a járványhelyzetre való tekintettel a barátainkat kérjük meg, hogy küldjenek nekünk telefonnal készült videókat, ezzel egy ilyen közösségi élmény lett a klip. Tulajdonképpen harmincöt családot összekapcsoltunk egy videóban, akiknek mi egytől egyig ismerjük a történetét. Felemelő érzés. Természetesen ez a dal virtuális csokor édesanyámnak is, akivel az anyák napja ellenére sem találkozhatok majd vasárnap” – meséli Barna.

Bízunk benne, hogy jövőre ilyenkor magunkhoz ölelhetjük szüleinket és nagyszüleinket egyaránt. Ne feledkezzünk meg az apák napjáról sem, amelyet június harmadik vasárnapján ünneplünk Magyarországon.

Szerző: Rimóczi Ancsa, Centrál Médiaakadémia

Nem csak Pély Barna készül az anyák napjára:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top