Sztárok

Tóth Vera: Lépnem kellett

Tóth Vera elmegy felszolgálónak párja éttermébe, mert a zenéből most nem tud megélni.

Hosszú ideje leállt a zenei élet Magyarországon a koronavírus-járvány miatt, sokak megélhetése került veszélybe, köztük Tóth Veráé. Az énekesnő egy Instagram posztban írta le, hogy volt ugyan B-terve, de az is bedőlt, ezért úgy döntött, beáll a nem saját szakmában dolgozók táborába.

Tóth Vera pincérnek áll

Tóth Vera pincérnek áll

A kétkezi munkával nincs bajom, ezért jövő héttől, teljes mellszélességben és munkaidőben (mikor nyitva vagyunk) felszolgálok a kedvesem portáján.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Én is, mint minden művésztársam, hosszú időre munkanélküli lettem. Jelenleg nincs megoldás a megélhetési problémáinkra, így lépnem kell. Fél év munkakiesés és nulla bevétel az már nagyon nem vicc. Nem várom a csodát, nem számítok mentőcsomagra, támogatásra, mert azt a veszteséget, ami ért minket, senki sem tudja és nem fogja kárpótolni. Volt “A” “B” tervem is, de a vírushelyzet miatt ezek is bedőltek és úgy döntöttem, én is beállok a nem saját szakmában dolgozók táborába. A kétkezi munkával nincs bajom, ezért jövő héttől, teljes mellszélességben és munkaidőben (mikor nyitva vagyunk) felszolgálok a kedvesem portáján. Aki látni akarja, hogy töröm össze magam egy tálca borospohárral, vagy azt szeretné, hogy főzzek neki kv-t, vagy azt, hogy kitöltsek egy finom pezsgőt egy jó (párom és általam készített) házi ravioli, vagy isteni kovásztésztás pizza mellé, jöjjön hozzánk jövő hétvégén. Óvatosan, minden szabályt betartva, nyitjuk a teraszt Palkonyán. 🥰🙏🏻✨ Olasz kaják lesznek, amiket volt idő tesztelgetni a karantén alatt és láthattatok is róla tuti képeket, amiket megosztottunk veletek az elmúlt hetekben. Részleteket nemsokára írok. Foglalni mindenképpen kell majd asztalt. Ehhez kapcsolódó infókat is hamarosan publikáljuk a @palkonyha @paulizoli oldalán és itt, a bioban is. Lényeg, hogy május 9 lesz a napja a nyitásnak. Légy résen, mert nem tudunk sok embert fogadni egyelőre (a szabályok miatt, de kellemes, családias hangulatban töltjük el azt a napot heveredéssel, kényelmesen, jó kajákkal, jó borokkal, pezsivel, koktéllal, szeretettel.🙂 Gyertek:-)

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Mint írja, óvatosan, minden szabályt betartva nyitják meg párjával a teraszt Palkonyán, ahol a karantén alatt kipróbált olasz ételeket szolgálják majd fel. 

Még több Tóth Veráról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top