Sztárok

Gájer Bálinték terveit is teljesen átszabta a koronavírus

Az énekes és párja lassan négy éve jár jegyben. Idén nyáron lett volna az esküvőjük.

Átszabta a koronavírus-járvány Gájer Bálint és kedvese nyári terveit. Az énekes már lassan négy éve, hogy eljegyezte szerelmét, július 11-én mondták ki volna a boldogító igent, de a pár végül úgy döntött, elhalasztják az esküvőjüket. 

„Hetek óta gondolkodtunk azon, mi legyen, hiszen a kedvesem családjában vannak veszélyeztetett korú nagymamák, ráadásul a testvére is nemsokára szül majd… Végül azzal, hogy biztossá vált, hogy nem lehet rendezvényeket tartani, eldöntötték helyettünk a dolgot: elhalasztjuk a nagy napot” – árulta el a Blikknek Gájer Bálint. Felmerült, hogy a szertartást szűkebb körben megtartják, de erre az énekes szerelme nemet mondott.

Gájer Bálint és szerelme régóta tervezték az esküvőt (Fotó: Instagram)

Gájer Bálint és szerelme régóta tervezték az esküvőt (Fotó: Instagram)

Gájer Bálint megjegyezte, mindkettejüknek nagyon fontos, hogy szeretteik körében ünnepeljék a nagy napot. Már mindent megszerveztek, lefoglaltak, csak a meghívók kiküldése maradt hátra. Az esküvőt végül jövő nyáron tartják.

Olvass még Gájer Bálintról az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top