Sztárok

Görög Zita megosztotta, mitől tör ki náluk a hiszti – fotó

Mint a legtöbb gyerek, Görög Zita húszhónapos kisfia is hajlamos a duzzogásra. A legutóbb egy döglött béka miatt tört ki hiszti.

Egy anya a kijárási korlátozások idején is anya, és egy gyerek ilyenkor is megtalálja azokat a helyeket, ahol egy jót tud duzzogni. Görög Zita kisfia legutóbb az út közepét választotta, miután édesanyja nem engedte, hogy falatozzon egy döglött békából. Mint kiderült, volt már rá korábban is példa, hogy a fia kiverte a balhét. A rekordjuk eddig 40 perc volt egy drogéria bejáratának szőnyegén.

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

A háromgyermekes modell, színésznő a közösségi oldalán számolt be róla, milyen az, amikor szigorú, és nem engedi a kisfiának, hogy valamit megegyen:

„Délutánunk. Helló @nyaridia! Ha eddig esetleg egyedül érezted volna magad, jelentem nálunk ez hónapok óta tart. Kedvenc hiszti pontok is vannak ám. Dm bejárat szőnyegén 40 perc a rekordunk, de a zöldségesnél is ‘lepihent’ már, mert nem engedtem nyersen megenni a burgonyát. Karanténban maradt az út közepe, szerencse, hogy zsákutcában lakunk. Mutatom kőszívű anyaként mit nem engedtem megkóstolni #békachips (azért kitettük a szomszéd lépcsőjére és vártuk a sikítást)” – írta Görög Zita, és a kommentekből kiderül, hogy a problémájával egyáltalán nincs egyedül.

Olvass még többet Görög Zita kapcsán az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top