Sztárok

Lovasi András szerint Majka baromi képmutató

„Melldöngetés a morzsapartin”. Így nevezte Lovasi András Facebook-posztjában azt, hogy Majka kiakadt a támogatást kérő zenészekre, a zenészek pedig Majkára.

Nagy botrányt kavart az EJI (Előadóművészi Jogvédő Iroda) és az Artisjus szociális támogatást igénylő zenészeinek névsora a közvéleményben, és a leghíresebb kiakadó Majka volt, aki „gusztustalannak és szánalmasnak” tartotta ezt az egészet. Most az index szúrta ki Lovasi András reakcióját Majka kiakadására, aki szerint nem elegáns, ha az ország egyik legjobban fizetett celebje kutakodik mások pénztárcájában.

„Ez a “nehogy már XY-nak ne legyen egy csomó lóvéja” egy kocsmában simán elmegy, de nyilvános térben ezt belengetni baromi képmutató”

– magyarázta Lovasi.

Lovasi András

Lovasi András egy 2016-os sajtótájékoztatón (fotó: Vörös Szilárd/Profimédia)

„Biztosan vannak olyanok is, akiknek nem kenyérre kellett ez a támogatás, csak lehajoltak az apróért, de talán ebben az országban nem annyira meglepő, hogy a pályázati pénzek nem a leghatékonyabban hasznosulnak – bár az Artisjus és az EJI gyakorlata még mindig demokratikusabb és átláthatóbb, mint a kormányzaté. Ráadásul, ezt se felejtsük el, ezzel a támogatással nem az adófizetők zsebéből vették ki a zenészek a pénzt”

– avatott be minket támogatással kapcsolatos részletekbe Lovasi András a Facebook posztjában.

Olvasnál még Lovasi Andrásról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top