Sztárok

Kökény Attila nem érti, miért kell egy nőnek botox

Az énekes elmondta a véleményét a plasztikai műtétekről.

A legtöbb hírességhez hasonlóan Kökény Attila is komolyan veszi a járvány miatt hozott egészségügyi előírásokat, maszkban és gumikesztyűben indul vásárolni, valamint az ideje nagy részét otthonában tölti. Az énekes innen jelentkezett be a Tények Plusz műsorában, ahol a plasztikai műtétekről fejtette ki a véleményét.

Kökény Attila (Fotó: Instagram)

Kökény Attila (Fotó: Instagram)

Kőkény Attilának alapvetően nem tetszenek a botoxolt és agyonplasztikázott nők. Szerinte a plasztikai sebészek sok esetben nagyon szép munkát tudnak végezni, de nem mindenkinek van szüksége ezekre az átalakításokra. 

„Nyilván, ha vannak ilyen problémák egy nőnél, hogy szül és megereszkedik a hasa, az nagyon zavarja, akkor azt csináltassa meg” – vélekedett az énekes, aki nem érti, hogy egy huszonéves nőnek, aki nem is szült, miért van szüksége zsírleszívásra vagy arcfeltöltésre.

„Azt látom, hogy a huszas-harmincas éveikben élő lányok egyfolytában plasztikáztatnak és botoxoltatnak” – mondta Kökény Attila elárulva, hogy a felesége a mellét és a hasát plasztikáztatta, mert nem volt velük megelégedve a szülés után. Szerinte ez még belefér, de ennél tovább nem szabad elmenni.

Olvass még Kökény Attiláról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top