Sztárok

Bemutatott az ultrahangon Katy Perry és Orlando Bloom kislánya, itt a felvétel

Az énekesnő a legutóbbi ultrangos vizsgálatán készült fevételt azért osztotta meg, mert jól szórakozott rajta. Katy Perry alig várja a lánya születését.

Sokáig titkolta Katy Perry és Orlando Bloom, hogy az első gyereküket várját, de amióta bejelentették, egyre több információt osztanak meg a nyilvánossággal.

Orlando Bloom és Katy Perry egy 2019 augusztusi eseményen

Orlando Bloom és Katy Perry egy 2019 augusztusi eseményen (Fotó: Image Press Agency/Avalon.red / Pacific coast news / Profimedia)

Kiderült például, hogy a kicsi nyári baba és a színész boldogan újságolta azt is, lányos apa lesz, a nevét valószínűleg az énekesnő nagymamája után kapja majd, aki Ann Pearl volt, és Perry nagy bánatára már nem találkozhat a nagyi a gyerekével. 

Fotókból kijutott a mostani hétvégén is, az Egyesült Államokban ugyanis most ünnepelték az anyák napját és ebből az alkalomból Bloom felköszöntötte a párját is. 

“Boldog napot minden anyának odakint és az én csodálatos kismamának” – írta a videóhoz Bloom, aki a kertben meglepetés csokrot is összerakott Katynek. 

Orlnado Bloom maga szedte a virágokat Katy Perrynek anyák napjára

Orlando Bloom maga szedte a virágokat Katy Perrynek anyák napjára

“Még nem voltam kész, amikor megleptél” – ezt a színész már abban a videóban mondja, amit Perry az Instastoryjában megosztott, és hallatszik, hogy a kismama meghatódott az ajándéktól. De nem csak ilyen jellegű információkkal halmozzák el a követőket, hanem szórakoztató tartalmakkal is.

Katy Perry az ultrahang vizsgálaton készült felvételén láthatjuk, hogyan mutat be neki a kislánya: 

Ezek sem hétköznapi ultrahang felvételek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top