Sztárok

Soha nem hallott titok derült ki Zámbó Jimmyről

Máig léteznek kiadatlan felvételei Zámbó Jimmynek, ám ezeket valószínűleg a fanatikus rajongók sem hallhatják soha.

A 42 évesen elhunyt Zámbó Jimmy eddig sosem hallott hangfelvételeit őrzi egy páncélszekrénybe zárt bőröndben barátja és zenésztársa, Jankai Béla – írja a Blikk. A Király elveszettnek hitt dalai nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe, halála napján zárta széfbe azokat Jankai.

Zámbó Jimmy

Kincset érnek Zámbó Jimmy titkos dalai – Fotó: Smagpictures.com / Nők Lapja x

 „Segítettem a hangszerelésben, a felvételekben, szinte mindig együtt dolgoztunk a stúdióban” – árulta el Jankai. Mint mondja, a stúdióban mindent rögzítettek, azt is, amikor csak jókedvükben kezdtek el zenélni. A titkos bőröndjében feldolgozások, ötletelések, instrukciók, improvizációk, gyakorlások, saját dalkezdemények lapulnak, nagyjából 50-60 CD van a széfben. „A felvételek eszmei értéke milliókban mérhető, egy igazi fanatikus nem sajnálná rá a pénzt, de nem eladó” – jelentette ki.

A zenész fia, a babaprojektet jövőre csúsztató Zámbó Krisztián – aki már hallotta a kincset érő CD-ket – szeretné, ha örökre rejtve maradna az ominózus hanganyag.

Olvass még Zámbó Jimmyről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top