Sztárok

Ez aztán a mosoly! Mádai Vivien és Zénó közös fotóira jó ránézni

Hangulatos képeket mutaott Mádai Vivien, amelyeken Zénóval összebújnak, mosolyognak.

“Kicsit fárasztó egész nap a szüleim unokájára vigyázni, de azért még bírjuk” – írta még április elején mádai Vivien, amikor ezt a tündéri fotót osztotta meg a követőivel. 

Azóta ő is boldog, hogy a szabadban “fáraszthatja” az öt és fél éves fiát, akivel élvezik a közös biciklizéseket is. A műsorvezető gyereke kifejezetten élvezi, hogy egyke és egyelőre inkább a szülei figyelmére tart igényt, mint gyerektársaságra. 

Vivien az anyasággal kapcsolatban gyakran megosztja a félelmeit is, úgy fogalmazta ezt meg nemrég a Story magazinnak: ő nem anyának született, bele kellett tanulnia ebbe a szerepbe. Hálás az édesanyjának, amiért segített neki ebben, és ma már talán sok mindent másképpen csinálna. 

“Sokkal jobban kiélvezném a szülés utáni időszakot, nem pedig kapkodva, a »túlélésért küzdve« vészelném át az első hónapokat. Viszont ha ránézek Zénire, minden ilyen gondolatom elszáll, hiszen boldog, kiegyensúlyozott kisfiú, és ez visszaigazolja, hogy jól csináljuk. Pedig az elveim egy pillanat alatt megdőltek, amikor belecsöppentünk a valóságba. Ilyen például az együttalvás. Határozottan meg voltam győződve, hogy nem engedem.”

Elég ránézni Zénó fotóira és látszik, hogy valóban kiegyensúlyozott gyerek:  

Mádai Vivien a kisfiával, Zénóval

Mádai Vivien a kisfiával, Zénóval (Fotó: Instagram)

Mádai Vivien elképszetően lefogyott az utóbbi években: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top