Sztárok

Barta Sylvia meggyógyult és visszatér: “Érdekes az élet a koronavírus után”

Barta Sylvia, a TV2 időjósa hosszú, otthon töltött hetek után teljesen kigyógyult a koronavírusból és kedden visszatér a képernyőre. Elmondja, milyen az élete a betegség óta.

Az orvosok engedélyével fokozatosan visszaállhat dolgozni, visszakapta régi életét, amitől rendkívül boldog Barta Sylvia. Az időjós április elején mesélte el, hogy fertőzött, akkor már karanténban volt és most a Mokkában mesélt betegségéről, jelenlegi állapotáról, és többek között arról is, hogy mennyire hálás azoknak, akik támogatták őt az elmúlt időszakban.

“Van egy negítv leletem, amit itt be is mutatok “ – kezdte Sylvia, aki nem győzte hangsúlyozni, mennyire boldog, hogy lassan visszatérhet az emberek közé.

Barta Sylvia visszatér dolgozni, kigyógyult a koronavírusból

Barta Sylvia visszatér dolgozni, kigyógyult a koronavírusból

“Van most már egy olyan hatósági rendelet is, úgye én hatósági karanténban voltam, amit feloldottak.”

Az ezekről szóló papírok mindig nála vannak, mert az ismertsége miatt mindenki tudta, hogy március óta koronavírusos volt, és szeretné ezzel is megnyugtatni azokat, akikkel találkozik. Ahogy meséli, az alapbetegsége miatt amúgy is sokkal jobban szokott figyelni a saját és mások egészségére, de éppen az autoimmun-betegsége miatt jobban megviselte a szervezetét a koronavírus, és egyelőre még az erőnléte sem a régi. Egy hónapig feküdt magas lázzal március közepétől, le is fogyott ebben az időszakban, most viszont már egyre jobban élvezi, hogy újra érez szagokat, ízeket, elkezdett edzeni is, de egyelőre még nagyon fáradékony. Családja és orvosai mellett, rengeteget köszönhet a nézőknek is, akik számtalan üzenetet küldtek neki, és együttéreztek vele a legnehezebb időszakokban, ami sokat segített neki.

“Nagyon együttérzőek az emberek, rengeteg üzenetet kaptam, (…) az is igaz, hogy a koronavírus utáni élet az egy kicsit nehezebb. Hiszen, amikor kilépek az utcára, néha érzem azt, hogy még tartanak tőlem.”

Sylvia sok más mellett azt is elárulta, hogy keddtől újra találkozhatnak vele a nézők a TV2 képernyőjén. Barta Sylvia nagyon köszöni a TV2-nek és kiemelten a hírosztály munkatársainak a sok-sok figyelmességet és támogatást, amiben az elmúlt időszakban is része volt.

Barta Sylvia érdekesnek tartotta, ahogyan visszaszokott az életbe, például az autóvezetést is újra kellett tanulnia: 

Barta Sylvia nem az egyetlen, aki már szerencsésen túlvan a koronavíruson: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top