Sztárok

Lukács Miki bármilyen munkát elvállal: „Most én vagyok a családbástya, aki a legkevesebbet keresi”

Amióta véget ért számára a Reggeli műsorvezetése az RTL Klub-on azóta az élete kicsit visszatért a régi kerékvágásba. Ő van a kislányukkal, amikor Peller Anna dolgozik, és elvégzi az otthoni teendőket, még a házimunkában is kiveszi a részét. Persze Mikinek is van B terve, amit el is árult az nlc olvasóinak.

Mi történt veled, amióta nem dolgozol műsorvezetőként?

A koronavírus kicsit áthúzta a számításaimat. Volt pár ötletem, amit szerettem volna megvalósítani, de ezek most váratnak magukra. Most mivel Annabella nem jár oviba, így én vigyázok rá reggelente, amikor Anna a Reggeliben forgat. Emellett kertészkedem, elvégzek minden házimunkát, amit kell. Én vásárolok be már jó pár hete. Igyekszem segíteni Annának, és persze nekem is jó tevékenykednem, hiszen le akarom kötni a felesleges energiámat.

Lukács Miki és Peller Anna a lányukkal, Annabellával

Lukács Miki és Peller Anna a lányukkal, Annabellával (Fotó: Lukács Miklós)

Te is főzöl?

Van, hogy igen. Bár Anna nagyon szeret a konyhában lenni, és finomságokat készíteni. Legtöbbször ő készíti az ebédet, de ha úgy jön ki a nap, akkor besegítek abba is.

Mi a B terved? Ha kell elvállalsz majd bármilyen munkát?

Voltam már hangmérnök, gyártásvezető, de Los Angelesben utcazenész, krupié, jegyszedő és fröccsöntő is. Nem áll tőlem távol a munka. Sőt, ha el kell tartani a családomat, bármire hajlandó vagyok

Persze reméljük, hogy minden visszatér a régi kerékvágásba hamarosan. Sok kreatív ötletem van, szeretném megmutatni Lukács Miki igazi arcát. Most én vagyok a családbástya, aki a legkevesebbet keresi, de ez nem lesz mindig így.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Boldog anyák napját!❤🥰 #motheranddaughter #mothersday #anyáknapja

Peller Anna és Lukács Miki (@pelleranna_lukacsmiki) által megosztott bejegyzés,

Nem félsz a koronavírustól?

Nem vagyok hipochonder, vannak elegen a családban, akik már produkálták a vírus összes tünetét. Többek között az édesanyám és persze Anna is. Csonka Bandi pedig napi kapcsolatban van velünk, ő a legnagyobb hipochonder mindenki felett. Megígértük neki, ha idős lesz, magunkhoz vesszük és gondozni fogjuk. Nem fog soha egyedül maradni. Ez jót tett a lelkének.

Annát hogyan nyugtatod meg?

Mindig mondom neki, hogy nem lesz semmi baja, és nem kell rögtön a legrosszabbra gondolnia. Pár napot nagyon köhögött és ő a vírusra fogta, pedig csak egy régi megfázása volt, ami elhúzódott. Azóta már rendbe jött, és figyel arra, hogy mindig fertőtlenítsen. Állandóan figyelmeztetem, hogy még a telefonját is törölje meg, mert ott is megtapadhat a vírus. De figyel a kocsi kilincsére és mindenre, amivel érintkezik.

Annabella örül, hogy sokat vagytok otthon?

Elmondtuk neki, hogy most egy ideig nem mehet oviba, mert elkaphatja a koronavírust, ami főleg a nagyszüleire lehet veszélyes. Anna szülei itt vannak a szomszédunkban, egy telken lakunk, ezért is kell az elővigyázatosság. Nagyon vigyázunk rájuk, kevesebbet találkozunk, óvjuk őket, ahogy tudjuk. Sajnos Anna testvérével, Mariannal és a gyerekekkel is csak videotelefonon tartjuk a kapcsolatot, pedig már nagyon hiányoznak. Egyébként Annabella örül, hogy együtt lehetünk, sokat tevékenykedik a konyhában Annával, és a kertben is rengeteget játszunk. Van egy nagy ugrálóvár, amit tavaly vettem a gyerekeknek, ha jó idő van, akkor felállítom neki, és ugrálhat, amennyit akar.

Együtt a család. Anna, Annabella és Miki

Együtt a család. Anna, Annabella és Miki

Idén megy iskolába ugye?

Már nagyon készül rá, igen. Reméljük, hogy a mostani helyzet addig nem húzódik el, és el tudja kezdeni rendesen a sulit. A ballagás az oviban úgy tűnik sajnos elmarad, ami nem jó, de nem tudunk mit tenni.

Anna hogy viseli a színház nélküli létet?

Nagyon hiányzik neki a színpad, és sokat aggódik, mi lesz később. Jelen pillanatban a Budapesti Operettszínház oszlopos tagja, és bízik benne, hogy valamikor helyreállnak a dolgok. A bizonytalanság nem jó senkinek. Úgy tűnik, hogy a reklámpiac is nehezen fog újraindulni, abban dolgozott még sokat, a színházon kívül. Mivel muszáj eltartani a családot, ezért ha kell én tényleg elhelyezkedem valahol. Nem áll távol tőlem semmi, meglátjuk mit hoz a jövő.

Peller Anna és Lukács Miki között teljes az összhang

Peller Anna és Lukács Miki között teljes az összhang

Peller Anna és Lukács Miki között tökéletes az összhang: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top