Sztárok

Szalagkorlátnak ütközött motorjával és meghalt a német herceg

Szerelméhez tartott motorjával a kék szemű, szőke herceg, Otto von Hessen-Philippsthal-Brachfeld, de szalagkorlátnak vágódott és szörnyethalt.

München és Lindau között az A96-os autópályán, a Boden-tó közelében hunyt el 55 évesen az egyik legősibb német nemesi család sarja – írta meg a Blikk. A Ducati motorja darabjai mindkét sávot beterítették, ezért az egész autópályaszakaszt le kellett hat órára zárni.

Otto von Hessen-Philippsthal-Brachfeld

A halálos motorbalesetet szenvedő német herceg, Otto von Hessen-Philippsthal-Brachfeld

Egyelőre nem tudni, miért vesztette el az uralmát a herceg a motorja felett, de az biztos, hogy közvetlenül a baleset előtt előzést hajtott végre. A rendőrségi szóvivő szerint a túl nagy sebesség okozhatta a tragédiát. Otto herceg tapasztalt, rutinos sofőr volt, és imádta a sebességet, tíz éve bírósági ügye is volt már gyorshajtás miatt. Németország és Svájc pont május 16-án lazított a határhelyzeten, a herceg pedig ezután pont a Svájcban élő szerelméhez sietett. A baleset szörnyű iróniája, hogy a herceg a közösségi oldalán pont pár nappal előtte mutatta meg a vadonatúj, bivalyerős motorját. Otto von Hessen-Philippsthal-Brachfeld herceget négy gyermeke (20, 19, 13 és 11 évesek), valamint a hercegné, a volt felesége Carla Blickhäuser gyászolja, akitől három éve vált el. A hercegi teendők mellett gyorséttermeket vezetett.

A karantén idején sem kerülnek el minket a halálos balesetek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top