Sztárok

Nem kívánt boldog évfordulót a királynő Harrynek és Meghannek

Ők maguk sem ünnepeltek, de azért ez a gesztus (vagyis annak hiánya) nagyon furcsa.
Harry herceg és Meghan Markle Londonban

Gyorsan telik az idő: május 19-én volt Harry herceg és Meghan Markle második házassági évfordulója. Azóta persze sok minden történt, például megszületett a fiuk, Archie, de ez az év volt csak igazán sűrű: a királyi család vérmérsékletéhez mérten óriási botrány volt, hogy kiléptek a palota kötelékéből, egyszerűbb, civil életre vágytak, elköltöztek Kanadába, majd Kaliforniába, leálltak a közösségi médiával és vállalkozást alapítottak – mindezt még azelőtt, hogy beütött volna a járvány. A kijárási korlátozásoknak hála most is bérelt Beverly Hills-i ingatlanjukban élnek, legfeljebb kutyát sétáltatni járnak ki.

A házassági évfordulójukat is ebben a szellemben ünnepelték: szertartás, körítés nélkül, a világtól elvonulva, kikapcsolt telefonnal volt együtt a család a Vogue jelentése szerint. Így persze nem csoda, hogy a királyi család sem csinált a jeles nap körül különösebb felhajtást, már csak azért sem, mert ez egyébként sem szokásuk. William és Kate Middleton például röviden boldog első születésnapot kívánt ugyan Archie-nak, de az első házassági évfordulójukra nem posztoltak semmit, ahogy most sem.

Ami figyelemre méltó azonban, hogy Erzsébet királynő is csöndben maradt, pedig tavaly külön Instagram-posztban köszöntötte őket a királyi család hivatalos oldalán – írja a Marie Claire. Ennek pedig alighanem köze van ahhoz, hogy a pár eltávolodott a családtól.

Még több sztori a párról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top