Sztárok

Petics Kristóf zenésztársa szerint az x-faktorosnak nagy tervei voltak

Egy tóban találták meg Petics Kristóf holttestét.

Tegnap még csak a rajongók pedzegették, mára viszont már biztossá vált: Petics Kristóf elhunyt, a holttestét Újfehértón, a tóban találták meg vasárnap – írja a Blikk. Az Index elérte az egykor X-Faktorban megismert énekes zenésztársát, akit megdöbbentett a tragédia, hiszen mint mondja, Kristófnak nagy tervei voltak.

,,Igen, igaz a hír. Tragikus és megdöbbentő. Szerdán jött volna hozzám, a TV2-be mentünk volna aláírni szerződést a következő Sztárban Sztár műsorra… Semmi nem indokolta, hogy ez legyen. Komoly tervei voltak” – árulta el a GIL együttes ritmusgitárosa, Fekete Edward, aki a közösségi oldalán búcsúzott Petics Kristóftól.

,,Tele voltál álmokkal, tervekkel. Szerdán mentünk volna a TV2-be szerződést kötni… Pénteken még azt írtad: “Nagyon hiányzol Edi.”
De már nem értél ide, pedig nagyon vártalak. Most sírok… Örökké hiányozni fogsz. Sosem gondoltam, hogy ez lesz az utolsó dalunk.
Goodbye Moonman! Nyugodj békében barátom és énekelj sokat az angyaloknak” – írta a Facebookon a zenész.

További cikkek Petics Kristófról:

Petics Kristóf

Petics Kristóf (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top