Sztárok

Barta Sylvia megújult külsővel tért vissza, és elmondja, miért változtatott

Sokat változott a betegsége alatt Barta Sylvia, aki most teljesen megújulva tért vissza a TV2 képernyőjére.

A koronavírus megviselte Barta Sylviát, aki korábban elmondta, sokat fogyott a több héten át tartó betegség alatt. Négy héten át gyakorlatilag csak az ágyat nyomta, és április óta igyekszik megerősödni, annak pedig kifejezetten örült, hogy végre visszatérhetett dolgozni.

Barta Sylvia mindig csinosan jelent meg a képernyőn

Barta Sylvia mindig csinosan jelenik meg a képernyőn (Fotó: Instagram)

Múlt kedden láthatták a nézők újra Sylviát, aki mosolyogva tért vissza a képernyőre, két adás után pedig egészen megújult külsővel köszöntött mindenkit. 

Barta Sylvia új frizurával jobban érzi magát: 

Barta Sylvia a betegsége utáni első munkanapján
Megnézem
Összes kép (5)

“A betegségből eredő újjászületés aspektusai…Nézzük mindennek a jó oldalát! Köszönöm @ordasi_zsolt az újszerű vágást, hogy friss, egészséges és egy kicsit lazább, természetesebb lehet a képernyőn is a frizurám! Köszönöm a tv2-nek, hogy támogatta a megújulási elképzelésünket! Remélem, hogy ti is megértitek a szükségszerű változás előnyeit és elfogadjátok ezt a stílust is?!” – írta az Instagram oldalán Sylvia, és a követői megerősítették abban, hogy jó döntést hozott, amikor a változás mellett döntött.

Nem csak Barta Sylvia újult meg: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top