Sztárok

Tóth Bence reagált Hódi Pamela nyilatkozatára: ,,Hiszem, hogy Isten utat mutat nekünk”

Tóth Bence a közösségi oldalán reagált volt párja nyilatkozatára.

Már sejthető volt, ám ma reggel robbant a hír: Hódi Pamela felbontotta az eljegyzését, már hetek óta nincsenek együtt Tóth Bencével. A modell állítja, az összezártság nem tett jót a kapcsolatuknak, és ha ennyi idő alatt kijöttek az ellentétek, akkor a házasság sem lenne jobb. Ez az egyik hetilap címlapján jelent meg, amire a focista a közösségi oldalán reagált, ezt itt megnézheted.

View this post on Instagram

❤️ @hodipamela_official

A post shared by Toth Bence🍀 (@tothbenc.e) on

,,Tisztelettel kérek mindenkit, ismerősöket, követőket és a média munkatársait,hogy tartsak tiszteletben, hogy számomra ez egy nagyon nehéz időszak és nem szeretnek beszélni erről a témáról. Tisztelettel és szeretettel váltunk el egymástól. Hiszem, hogy Isten utat mutat nekünk és ha úgy gondolja, hogy ez egy lecke számunkra, akkor megtanuljuk és újra együtt leszünk erősebben, mint valaha. De addig is végig kell járni az utunkat. Ehhez pedig nyugalomra van szükségünk” – írja Tóth Bence. A komment lehetőséget kikapcsolta, így azt nem tudjuk meg, hogy az ő követői hogyan reagáltak a hírre.

További sztárok, akik nemrég szakítottak:

Hódi Pamela és Tóth Bence

Hódi Pamela és Tóth Bence (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top